Portfolio Categorie: Huidige kaart

Carpaccio

Dun gesneden rundvleescarpaccio op een frisse slamelange afgemaakt met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, pestocrème en aceto

Spaghetti Carbonara

In deze afbeelding voorzien van het supplement Parmaham

The legendary Jill’s ribs

Onze trots; heerlijke XL spareribs geserveerd met cocktail- en knoflooksaus

Truffelburger

Black Angus beef burger geserveerd op een mediterraans broodje met tomaat, truffelmayonaise, gebakken champignons, zontomaat,…

Philly steak sandwich

Dun gesneden reepjes Black Angus prime beef gebakken met rode ui en paprika afgemaakt met…

Broodje kip salsa

Gebakken kipfiletreepjes in een romige pikante saus met gesmolten kaas en gebakken uitjes

Satééééétje

Gemarineerde varkenshaassaté overgoten met satésaus, geserveerd met gebakken uitjes, atjar en kroepoek

Zacht gegaarde zalmfilet

Geserveerd met geroosterde paprikasaus

Caesar salade Jill

Spekjes, champignons en ui gebakken in kruidenboter afgemaakt met oude kaasblokjes

Fish and chips

Gefrituurde kabeljauwfilet geserveerd met remouladesaus
WordPress Theme built by Shufflehound.