Portfolio Categorie: Huidige kaart

Chef’s special

Chocoladetaartje op een bodem van bastognekoekjes geserveerd met amarenakersenijs en salted caramel

Carpaccio

Dun gesneden rundvleescarpaccio op een frisse slamelange afgemaakt met Parmezaanse kaas, pijnboompitten, pestocrème en aceto

Ravioli tartufo

Ravioli gevuld met spinazie en ricotta geserveerd met truffelsaus, gebakken champignons, zontomaat, groene asperge en…

The legendary Jill’s ribs

Onze trots; heerlijke XL spareribs geserveerd met cocktail- en knoflooksaus

Vanilla cheesecake

Heerlijk, huisgemaakt en met een vleugje limoen

Lady en de Vagebond

Spaghetti Bolognese voor de kleine eter (tot 12jr)

Truffelburger

Black Angus beef burger geserveerd op een mediterraans broodje met tomaat, truffelmayonaise, gebakken champignons, zontomaat,…

Philly steak sandwich

Dun gesneden reepjes Black Angus prime beef gebakken met rode ui en paprika afgemaakt met…

Broodje kip salsa

Gebakken kipfiletreepjes in een romige pikante saus met gesmolten kaas en gebakken uitjes

Satééééétje

Gemarineerde varkenshaassaté overgoten met satésaus, geserveerd met gebakken uitjes, atjar en kroepoek

Zacht gegaarde zalmfilet

Geserveerd met geroosterde paprikasaus

Caesar salade Jill

Spekjes, champignons en ui gebakken in kruidenboter afgemaakt met oude kaasblokjes
WordPress Theme built by Shufflehound.