Fri-YAY!

EEN NIEUWE VRIJDAGAVOND IS GEBOREN

Lekkere drankjes en de vrijdagavond passen perfect bij elkaar. Daar zijn wij het bij Jill Murphy’s helemaal mee eens. Daarom neem jij lekker plaats en doet de bartender de rest.

We beginnen de eerste Friday? Fri-YAY! met de Cocktail Edition, waarbij lekkere cocktails en gin & tonics centraal staan. Dus geniet vanaf vrijdag 22 december 2017 van de lekkerste deuntjes en drankjes bij Jill Murphy’s.

*Vraag het personeel voor aanbiedingen en het assortiment.

Bacardi Mojito

Een lekkere, frisse, zelf gemaakte Mojito gemaakt van Bacardi Blanco, munt en limoen.

Margarita

De klassieke Margarita, wie heeft er nog nooit van gehoord? Tequila, Cointreau en limoen zetten samen deze klassieker neer.

Abeja Reina

Deze ‘Queen Bee’ maakt een mooie cocktail van Bacardi Oro rum. De honing en vanille siroop maken van de iets bittere rum een mooi zoet geheel.

Daiquiri Mango of Aardbei

Door het gebruik van mango of aardbei wordt er een zomers tintje aan de Daiquiri gegeven, ideaal voor een liefhebber van zoetigheid.

Martini tonic

Mogelijk een opvolger van de gin & tonic hype, maar deze vermout en tonic doet het net zo goed! Licht bitter van smaak met een licht tintje van limoen.

Catz G&T

Deze gin van eigen bodem combineren wij mij de frisheid van de middellandse zee. Zo krijgt de gin die zacht van smaak is een frisse nasmaak. Om het helemaal af te maken een zoethoutstokje om te roeren.

Tanqueray Ten G&T

De Engelse Tanqueray Ten gin wordt gemaakt met o.a. citrusvruchten. Daarom dat wij die afmaken met een mooi stukje verse grapefruit en een zacht bittere tonicwater om deze G&T helemaal af te maken.

Cocktails en Gin & Tonics