OVER ONS

WELKOM BIJ JILL MURPHY'S

Jill Murphy’s is een eetcafé en pub gelegen aan het stationsplein in de binnenstad van Roermond.

Overdag bieden wij onze gasten de gelegenheid om in een gezellige bijna huiselijke sfeer te genieten van een drankje of van een van onze gerechten van de ruim opgezette lunchkaart.

Vanaf 17:00 gaat bij ons de dinerkaart op tafel en kunnen onze gasten dineren en na borrelen tot in de late uurtjes.

ONZE KEUKEN

Ons streven is om met verse en goede producten lekkere gerechten aan te bieden die toegankelijk zijn en een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben.

'Kant-en-klaar' zit bij onze chefkok Remy niet in het vocabulair.

Een greep uit onze huidige gerechten vindt u beneden.

FEESTJE - QUIZJE?

In het weekend wordt Jill Murphy’s een totaal andere plek waar het feest doorgaat tot diep in de nacht. Tijdens deze nachten bieden wij originele en afwisselende concepten om ook voor de stapgasten een complete avond te verzorgen.

Elke woensdagavond zijn we gastheer voor de Jill's Quiz waar onze gasten hun kennis meten met andere teams, onder het genot van een drankje en borrelhapje uiteraard.

EEN GREEP UIT ONZE GERECHTEN

Foto's zijn van onze daadwerkelijke gerechten. Voor alle foto's geldt © Jill Murphy's

DSC_5556
Salade geitenkaas

Salade geitenkaas

Baby leaves mesclun met heerlijk zachte geitenkaas geserveerd met walnoten, croutons en aceto. Geserveerd met stokbrood
DSC_5691
The legendary Jill’s ribs

The legendary Jill’s ribs

Onze bekende XL ribs afgelakt met oosterse marinade of Jack Daniels BBQ marinade geserveerd met cocktail- en knoflooksaus
DSC_5736
Australian Black Angus Steak  

Australian Black Angus Steak  

Ons paradepaardje van graangevoerde Black Angus runderen geserveerd met chimichurri, Jack Daniels BBQsaus of pepersaus. Voor de liefhebber maken we er surf & turf van met in knoflookolie gebakken gamba’s (supplement)
DSC_5695
Gegrilde halve kip

Gegrilde halve kip

Met citroenboter geserveerd met chimichurri
DSC_5534
Caesar salade Jill

Caesar salade Jill

Frisse slamelange met malse kipdijfilet, bacon, ei , Parmezaanse kaas croutons en Caesar dressing
DSC_5679
Fish and chips

Fish and chips

Naar eigen receptuur bereid met kabeljauw in een beslag met brand weizen bier, geserveerd met remouladesaus
DSC_5528
Ribeye carpaccio  

Ribeye carpaccio  

Dun geslagen ribeye prime beef geserveerd met baby leaves mesclun truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Geserveerd met stokbrood
DSC_5665
Low and slow smokey brisket ‘’Texas style’’ 

Low and slow smokey brisket ‘’Texas style’’ 

BBQ beef brisket geserveerd met smokey bacon mayonaise, jalapeño’s, gebakken uien en Jack Daniels BBQsaus
DSC_5579
Grilled ‘’big daddy’’ beef burger

Grilled ‘’big daddy’’ beef burger

Gegrilde 100% beef burger van 200 gram geserveerd op een getoast brioche broodje met chunky burgersaus, gebakken uien, tomaat, augurk en ijsbergsla
DSC_5546
Ambachtelijk gerookte zalm

Ambachtelijk gerookte zalm

Gerookt bij Roots fish smokery. Geserveerd met een frisse kruidencrème, zoetzure komkommer, kappertjes, pijnboompitten, zontomaat en mesclun sla
DSC_5683
Broodje kip salsa

Broodje kip salsa

Gebakken kipfiletreepjes in een romige pikante saus met gesmolten kaas en gebakken uitjes
DSC_5544
Bospaddestoelensoep

Bospaddestoelensoep

Met port, gerookt spek en truffel
DSC_5653
Rockslide brownie

Rockslide brownie

Onze nieuwe specialiteit met walnoten, krokante daimkaramel, witte chocolade crisp en een crème van dulce leche geserveerd met verse slagroom
PhillySteak_nep
Philly steak sandwich

Philly steak sandwich

Dun gesneden reepjes Black Angus prime beef gebakken met rode ui en paprika afgemaakt met gesmolten cheddar en licht pikante saus
DSC_5619
Scampi aglio e olio

Scampi aglio e olio

Black tiger garnalen gebakken in knoflookolie geserveerd met stokbrood
DSC_5726
Leffe bierbitterballen

Leffe bierbitterballen

Bereid met gestoofd rundvlees en een vleugje leffe geserveerd met truffelmayonaise
DSC_5568
Pulled pork nacho’s supreme

Pulled pork nacho’s supreme

Tortillachips met pulled pork en gesmolten cheddarkaas, afgemaakt met smokey baconaise, Mexicaanse salsa, jalapeño’s, en crème fraîche